شامپو ضد ریزش مو

افزودنی های شامپو ضد ریزش مو خود به دو دسته تقسیم بندی می شوند.

الف- افزودنی های عمومی

موادی مانند نگهدارنده ها برای جلوگیری از آلودگی می، نمک برای افزایش قوام شامپو و اسانس برای خوشبو نمودن شامپو و ا.د.ت. آ (EDTA) برای کاهش سختی آب و سیتریک اسید جهت تنظیم
پ هاش جزء افزودنی های شامپو به حساب می آیند.

اگر به ترکیبات تشکیل دهنده شامپوهادقت کنیم خواهیم دید اجزائی مثل اسیدسیتریک، نمک، ا.د.ت.ا، نگهدارنده، اسانس، رنگ و آب در همه شامپوها مشترک هستند بنابراین در انتخاب شامپو دقت به این موارد اهمیتی ندارد.

ب- افزودنی های اختصاصی

در فرمولاسیون شامپوهای نوین مواد ویژه ای برای خلق اثربخشی خاص به شامپو اضافه می گردند تا شامپو علاوه بر شویندگی بتواند ویژگی های زیبایی مورد انتظار را نیز برآورده نماید. در انتخاب شامپوی مناسب دقت بهمواد فعال کننده سطح و همچنین افزودنی های اختصاصی بسیار مهم است.

به شامپو ضد ریزش مو  جدید اجزاء ویژه ای به نام ضخیم کننده‏(Thickner) اضافه شده است.  شامپو ضد ریزش مو در واقع سطح تارهای مو را با لایه ای از پروتئین می پوشانند بنابراین باعث می شوند هربار  که شما از شامپو ضد ریزش مو استفاده می کنید موی شما پر پشت تر به نظر برسد.

پروتئین‏ کراتین و آمینو اسیدها به ساقه مو می پیوندند و شکافهای ایجاد شده در اثر استفاده از مواد نامرغوب را پر می کند. این امر باعث افزایش مقاومت مو و محافظت از آن می گردد. پروتئین تخم مرغ با مو پیوند ایجاد نمی کند بنابراین استفاده از آن در شامپو ضد ریزش مو  فقط یک مانور تبلیغاتی (Gimmick) است.


مواد مرطوب کننده‏، موی شما را هیدراته می کند درست همان اثری که بر روی پوست هم دارد. پنتنول و ویتامین ب۵ برخلاف بقیه ویتامین ها به داخل محور مو نفوذ می کنند و برای افزایش استحکام و سلامت مو مفید می باشد. (دقت کنید که از ویتامین برای افزودن خواص نرم کنندگی استفاده شده نه تغذیه و تقویت مو)

هرچند پروتوئین موجود در شامپو ضد ریزش مو  به داخل محور مو نفوذ نمی کنند اما با پوشانیدن سطح مو باعث پرپشت به نظر آمدن و افزایش خاصیت نرم کنندگی می شوند. پروتوئین ابریشم به افزایش درخشندگی مو کمک  می کند.

پیاز یا فولیکول مو به ۲ دسته تقسیم می شود :

موی کرکی : در سراسر پوست بدن به جز کف دست و پا این نوع مو دیده می شود .

موی انتهایی یا ترمینال : در قسمت سر ، ( بعد از بلوغ جنسی در قسمت های تناسلی و زیر بغل و همچنین در صورت آقایان) دیده می شود .

رشد مو و فولیکول مو  دارای سیکلهایی است که شامل دوره رشد (آناژن) ، دوره انتقالی (کاتاژن) و دوره استراحت (تلوژن) می باشد . سیکل آناژن ۲ الی ۸ سال ، سیکل کاتاژن ۲ الی ۴ سال و سیکل تلوژن ۲ الی ۴ ماه بسته به شرایط تغذیه ای و فاکتورهای هورمونی و عوامل فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی بدن متغییر می باشد .

 

فولیکول مو و ریزش مو

بر روی سر انسان حدود صد هزار پیاز مو وجود دارد و با احتساب اینکه هر مو حدود دو هزار روز سیکل رشد دارد ، پس ریختن روزانه ۳۰ الی ۱۰۰ تار مو طبیعی بوده و مشکل زمانی آغاز می شود که تعداد موهای ریزش یافته بیشتر و سریعتر از موهای رویش یافته شده و یا سیکل رشد آنها کوتاه گردیده و نتوانند به حداکثر رشد آناژن برسند که به اصطلاح مرحلـه ریـزش مــو گفته می شود .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

tasder عاشق تهران Het idee van laser pointer پخش عمده لوازم تحریر Dokhtari Tanha چربي گير , قيمت چربي گير آموزش پيش بيني فوتبال فروشگاه پکیج رادیاتور در شیراز Charlene